Home Introductie
van lambalgen verzorgt uw caravan transport\stacaravan transport

Ons bedrijf heeft in haar jaren lange bestaan een goede reputatie opgebouwd als het gaat om vervoeren, begeleiden, plaatsen en stellen van uw stacaravan. Om deze reputatie hoog te houden beschikken wij over een modern, kwalitatief goed functionerend wagenpark, dat wordt gebruikt om diverse speciale transporten door heel Nederland te verzorgen.

Van Lambalgen transport staat bekend om zijn snelle en betrouwbare dienstverlening. Dagelijks streven wij naar een zo optimaal mogelijke afstemming tussen de lading, vervoersmateriaal en het tijdstip waarop dit materiaal het best kan worden vervoerd. Hierbij rijden onze chauffeurs met twee Daf trucks, twee Volvo trucks en met een Scania.

 

Voor het begeleiden van speciale transporten beschikken wij over een Mercedes Vito en een Opel Vivaro.

 

Als de stacaravan eenmaal op de plek van bestemming is afgeleverd kunnen wij de stacaravan ook voor u plaatsen. Voor het plaatsen van een stacaravan is het noodzakelijk om de juiste gereedschappen te gebruiken. Daarom zijn wij ook in het bezit van deze tractor om een stacaravan onder iedere omstandigheid op zijn plek te kunnen zetten.

 

Éénmaal op zijn plek kan de stacaravan worden gesteld en opgeleverd. Voor het plaatsen van de stacaravan maken wij gebruik van twee speciaal aangepaste tractoren.


Voor een persoonlijk en deskundig advies kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.