Home Plaatsen en stellen
van Lambalgen plaatst en stelt uw caravan\stacaravan

Voordat de stacaravan kan worden geplaatst zal de stacaravan eerst naar de plaats van bestemming worden gebracht. Voor dit vervoer hebben we speciaal materieel. In dit geval was er speciale begeleiding aanwezig om het naderende verkeer te waarschuwen voor het brede transport.

Voor het lossen van de stacaravan zoekt de chauffeur een ruime plek op. Vervolgens word het materieel in gereedheid gebracht en de verschillende verankeringen worden verwijderd. Heel rustig laat de chauffeur de stacaravan van de trailer afrollen. Er word goed opgelet of er tijdens dit proces geen obstakels in de weg staan.


Als de stacaravan eenmaal van de trailer is word alles in gereedheid gebracht om de woning voor de laatste meters te verplaatsen. Als de stacaravan niet op zijn plek kan worden gereden bestaat de mogelijkheid om de stacaravan met een telekraan op zijn plek te hijsen. In dit geval was er voldoende ruimte om de stacaravan op zijn plek te rijden.


Voor het plaatsen/verplaatsen van de stacaravan hebben we speciaal materieel. Met dit materieel kan de stacaravan heel secuur naar zijn plek worden gemanouvreerd.

Eenmaal op zijn plek word de stacaravan gereed gemaakt om te worden afgesteld. Het afstellen van een stacaravan word gedaan met hydraulische krikken en/of  met speciale luchtkussens. Met het stellen word de stacaravan waterpas gezet en gestut.


Het is belangrijk dat de stacaravan in geen enkele weeromstandigheid kan bewegen of zal verzakken. Eenmaal op zijn plaats is het zaak om het GWL aan te sluiten. Vervolgens kan de plek worden verfraaid met een prachtige tuin. De verschillende stappen worden nauwkeurig met de klant besproken.

We hopen u ook een kleine indruk te hebben gegeven wat er komt kijken bij het plaatsen van een stacaravan.